Family -all because two people fell in love

søndag 22. juli 2012

Innspurt og flytting...

I de neste ukene blir det nok ikke mye blogging... Vi er nå iferd med å gjøre ferdig de siste rommene, så blir det vasking og innflytting snart :) Det blir nok en del bilder når vi er kommet på plass!
Til så lenge får dere et par smakebiter ;)


søndag 15. juli 2012

Settekasser til gutterommene!

Da jeg var lita, hadde jeg en settekasse på rommet mitt. Denne har min mor heldigvis tatt vare på. Den var trehvit med hvit bakvegg, og det gikk an å ta ut hyllene.
Gutten på 7 år skal få denne på rommet sitt.

                Jeg spraymalte kassen hvit, her er malingen såvidt i gang:

Så tok jeg ut hyllene og la i tapet. Samme tapet som er på en vegg inne på gutterommet:


Her er tapeten lagt på bakveggen i kassen:



Ville friske opp litt, så 7-åringen valgte seg ut noen ark fra en blokk med mønsterark fra Søstrene Grene, jeg klippet ut ruter som jeg limte i noen av rommene:


FERDIG! :)

Jeg kjøpte en liten trehvit settekasse på Søstrene Grene som jeg malte hvit, og la mønsterark fra samme butikk i bakveggen. Denne skal 5-åringen få på rommet sitt :)



mandag 9. juli 2012

Ny lysekrone!

Vi skulle egentlig vente til spisestuemøblene var på plass, men når mannen fant en lysekrone som vi begge likte, så måtte vi bare slå til! :) Denne var bare lekker! med små "diamanter" på de "stengene" i midten, og akkurat passe med prismer. Lampen heter Wales og er kjøpt på Lampehuset.

søndag 1. juli 2012

Trappa endelig ferdig!! :)

Og vi er veldig fornøyd! Skikkelig kvalitet fra Svardal Trapp i Budalen. De har hvitoljet eiketrinnene og håndløperne slik at de ble akkurat likt gulvet. Gelender-modellen heter Empire A. Svardal freste også ut hull i trappevangene, så har elektrikerne satt inn små led-spotter på hvert trinn, akkurat passe diskrèt og lekkert! Her kommer et bilderas: